Soalan Percubaan SPM 2009

Soalan Percubaan SPM 2009

Sila emel kepada mail@afiza.tk untuk kita berkongsi soalan percubaan SPM seluruh negeri di blog ini supaya rakyat Malaysia senang mencarinya di sini.

0 thoughts on “Soalan Percubaan SPM 2009

  1. azzura

    saya ingin bertanya soalan trial spm 2009 bagi subjek ict….dah lama saya mencari tapi tak juma.saya adalah cikgu dari bintulu sarawak

    Reply
  2. noorelsa

    salam,saya guru di SMKPelabuhan,ingin memohon soalan-soalan percubaan SPM 2009,kerjasama sangat dihargai,sekian terima kasih.

    Reply
  3. taufiq

    soalan trial perdagangan spm kertas 2 2009 takde ke?? saya kalau boleh nak negeri lain selain penang..letih cari tapi tak jumpa….

    Reply
    1. admin

      Salam. Anda duk di negeri mana? Tolong la kirim soalan negeri masing2 dan semua org akan buat perkara yg sama. Lepas tu, baru anda akan dpt soalan tersebut hasil sumbangan org ramai..

      Reply
  4. NORRIZA

    Salam,saya guru di sebuah sek di pahang. saya ingin mendapatkan koleksi soalan-soalan percubaan bagi subjek kimia untuk setiap negeri.kerjasama anda amatlah dihargai. sekian, ribuan terima kasih.

    Reply
  5. Yang Chiun

    The chemistry question in paper1 got many wrong answer! This will lead the user trouble when doing the question especially in pahang paper.
    How can be like that!

    Reply
  6. yusri

    dalam blog saya ada soalan trial spm 2009 beberapa negeri… boleh download untuk kegunaan bersama.. akan diupdate dari masa ke semasa

    Reply
  7. muja

    kat mana boleh dapatkan soalan trial negeri terengganu?????
    letey da cari….
    tp x jumpa-jumpa….
    someone….
    i need ur help…

    URGENT!!!!!

    Reply
    1. admin

      Wslam. Jgn tanya la soalan macam ni. Saya cuma kumpul dan kongsi link download di sini. Bergantung kepada murid2 dan guru2 utk upload ke internet.

      Reply
  8. SaZLaN

    saya nk soalan percubaan spm negeri kelantan…… harap ada yang sudi tolong saya…. kalau boleh saya nak soalan subjek sains tulen……

    Reply
  9. anna

    terima kasih kepada admin kerana menyediakan laman…terima kjsih juga kepada rakan2 guru dan pelajar2 yang uploadkan soalan di sini… ini banyak membantu dalam p&p saya.

    Reply
  10. shuhada

    salam…
    thx to all yg upload papers…
    really appreciate it..
    but y accounts mcm xde je…
    if can upload accounts gak eh…thx

    Reply
  11. Fatin

    salam..boleh tak tolong letakkan skema jawapan bagi soalan percubaan spm 2009 dari seluruh negeri di malaysia…lagi satu,soalan p.syariah islamiah susah nak dapat..harap tolong carikan..

    Reply
  12. mizi

    Saya sungguh berterima kasih kepada yang sudi berkongsi kertas-kertas peperiksaan percubaan di sini. Inilah faedah apabila kita sama-sama berkerjasama untuk faedah bersama. Oleh itu marilah sama-sama kita memberikan sumbangan bukannya hanya menerima sahaja.

    Reply
  13. Syah

    Salam…boleh tak tolong letakkan skema jawapan soalan fizik percubaan spm 2009 Negeri Sembilan….harap tolong carikan…

    Reply
  14. daus

    aslkm..saya pelajar dari cheras dan lepasan tahfiz,apakah tips yang dapat membantu saya untk menjawap soalan peperiksaan SPM…
    wsalm

    Reply
  15. bb

    salmkum minta tlg leh….
    tlg cari kan kita soalan spm bagi percubaan spm 2009
    b. melayu …ltg laaaaaaa
    kawannnnnnnnnnnnnn
    klu da org sudi t.ksih

    Reply
  16. jebat_indie

    hey…if i had finished all the soalan ramalan 2009…jwapan nak cek at mane???jawapan tanak bagik kewk…mane nak tau btol er salah…lol

    saya tak sediakan skema, nak jawapan tolong semak dgn cikgu masing2

    Reply
  17. izzul

    salam…..saya nk minta tolong berikan saya soalan-soalan percubaan SPM 2009.jutaan terima kasih di atas kesudian.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *