Soalan Percubaan SPM 2009

Soalan Percubaan SPM 2009

Sila emel kepada mail@afiza.tk untuk kita berkongsi soalan percubaan SPM seluruh negeri di blog ini supaya rakyat Malaysia senang mencarinya di sini.

0 thoughts on “Soalan Percubaan SPM 2009

 1. azzura

  saya ingin bertanya soalan trial spm 2009 bagi subjek ict….dah lama saya mencari tapi tak juma.saya adalah cikgu dari bintulu sarawak

  Reply
 2. noorelsa

  salam,saya guru di SMKPelabuhan,ingin memohon soalan-soalan percubaan SPM 2009,kerjasama sangat dihargai,sekian terima kasih.

  Reply
 3. taufiq

  soalan trial perdagangan spm kertas 2 2009 takde ke?? saya kalau boleh nak negeri lain selain penang..letih cari tapi tak jumpa….

  Reply
  1. admin

   Salam. Anda duk di negeri mana? Tolong la kirim soalan negeri masing2 dan semua org akan buat perkara yg sama. Lepas tu, baru anda akan dpt soalan tersebut hasil sumbangan org ramai..

   Reply
 4. NORRIZA

  Salam,saya guru di sebuah sek di pahang. saya ingin mendapatkan koleksi soalan-soalan percubaan bagi subjek kimia untuk setiap negeri.kerjasama anda amatlah dihargai. sekian, ribuan terima kasih.

  Reply
 5. Yang Chiun

  The chemistry question in paper1 got many wrong answer! This will lead the user trouble when doing the question especially in pahang paper.
  How can be like that!

  Reply
 6. yusri

  dalam blog saya ada soalan trial spm 2009 beberapa negeri… boleh download untuk kegunaan bersama.. akan diupdate dari masa ke semasa

  Reply
 7. muja

  kat mana boleh dapatkan soalan trial negeri terengganu?????
  letey da cari….
  tp x jumpa-jumpa….
  someone….
  i need ur help…

  URGENT!!!!!

  Reply
  1. admin

   Wslam. Jgn tanya la soalan macam ni. Saya cuma kumpul dan kongsi link download di sini. Bergantung kepada murid2 dan guru2 utk upload ke internet.

   Reply
 8. SaZLaN

  saya nk soalan percubaan spm negeri kelantan…… harap ada yang sudi tolong saya…. kalau boleh saya nak soalan subjek sains tulen……

  Reply
 9. anna

  terima kasih kepada admin kerana menyediakan laman…terima kjsih juga kepada rakan2 guru dan pelajar2 yang uploadkan soalan di sini… ini banyak membantu dalam p&p saya.

  Reply
 10. shuhada

  salam…
  thx to all yg upload papers…
  really appreciate it..
  but y accounts mcm xde je…
  if can upload accounts gak eh…thx

  Reply
 11. Fatin

  salam..boleh tak tolong letakkan skema jawapan bagi soalan percubaan spm 2009 dari seluruh negeri di malaysia…lagi satu,soalan p.syariah islamiah susah nak dapat..harap tolong carikan..

  Reply
 12. mizi

  Saya sungguh berterima kasih kepada yang sudi berkongsi kertas-kertas peperiksaan percubaan di sini. Inilah faedah apabila kita sama-sama berkerjasama untuk faedah bersama. Oleh itu marilah sama-sama kita memberikan sumbangan bukannya hanya menerima sahaja.

  Reply
 13. Syah

  Salam…boleh tak tolong letakkan skema jawapan soalan fizik percubaan spm 2009 Negeri Sembilan….harap tolong carikan…

  Reply
 14. daus

  aslkm..saya pelajar dari cheras dan lepasan tahfiz,apakah tips yang dapat membantu saya untk menjawap soalan peperiksaan SPM…
  wsalm

  Reply
 15. bb

  salmkum minta tlg leh….
  tlg cari kan kita soalan spm bagi percubaan spm 2009
  b. melayu …ltg laaaaaaa
  kawannnnnnnnnnnnnn
  klu da org sudi t.ksih

  Reply
 16. jebat_indie

  hey…if i had finished all the soalan ramalan 2009…jwapan nak cek at mane???jawapan tanak bagik kewk…mane nak tau btol er salah…lol

  saya tak sediakan skema, nak jawapan tolong semak dgn cikgu masing2

  Reply
 17. izzul

  salam…..saya nk minta tolong berikan saya soalan-soalan percubaan SPM 2009.jutaan terima kasih di atas kesudian.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *