Soalan Percubaan SPM 2009

Soalan Percubaan SPM 2009

Sila emel kepada mail@afiza.tk untuk kita berkongsi soalan percubaan SPM seluruh negeri di blog ini supaya rakyat Malaysia senang mencarinya di sini.

0 thoughts on “Soalan Percubaan SPM 2009

  1. admin

   Salam. Anda duk di negeri mana? Tolong la kirim soalan negeri masing2 dan semua org akan buat perkara yg sama. Lepas tu, baru anda akan dpt soalan tersebut hasil sumbangan org ramai..

 1. NORRIZA

  Salam,saya guru di sebuah sek di pahang. saya ingin mendapatkan koleksi soalan-soalan percubaan bagi subjek kimia untuk setiap negeri.kerjasama anda amatlah dihargai. sekian, ribuan terima kasih.

 2. Yang Chiun

  The chemistry question in paper1 got many wrong answer! This will lead the user trouble when doing the question especially in pahang paper.
  How can be like that!

 3. anna

  terima kasih kepada admin kerana menyediakan laman…terima kjsih juga kepada rakan2 guru dan pelajar2 yang uploadkan soalan di sini… ini banyak membantu dalam p&p saya.

 4. Fatin

  salam..boleh tak tolong letakkan skema jawapan bagi soalan percubaan spm 2009 dari seluruh negeri di malaysia…lagi satu,soalan p.syariah islamiah susah nak dapat..harap tolong carikan..

 5. mizi

  Saya sungguh berterima kasih kepada yang sudi berkongsi kertas-kertas peperiksaan percubaan di sini. Inilah faedah apabila kita sama-sama berkerjasama untuk faedah bersama. Oleh itu marilah sama-sama kita memberikan sumbangan bukannya hanya menerima sahaja.

 6. jebat_indie

  hey…if i had finished all the soalan ramalan 2009…jwapan nak cek at mane???jawapan tanak bagik kewk…mane nak tau btol er salah…lol

  saya tak sediakan skema, nak jawapan tolong semak dgn cikgu masing2

Leave a Reply