Soalan percubaan SPM 2009 negeri Pulau Pinang

Matematik Tambahan Kertas 1 Kertas 2 Skema Kertas 1 Kertas 2

Bahasa Melayu

Bahasa Inggeris Kertas 1

Matematik Kertas 2

Pendidikan Islam

Ramai yang minta soalan Pulau Pinang, tapi apa yang saya dapat tak berkualiti. Terima saja apa yang ada.

Soalan percubaan SPM 2009 negeri Pulau Pinang / trial exam paper Penang

http://soalanpercubaanspm.freevar.com/?p=162

0 thoughts on “Soalan percubaan SPM 2009 negeri Pulau Pinang

  1. bio/ chem sensei

    tahniah saudara…sepatutnya mereka bersyukur dengan kemudahan yang saudara berikan… terima sahaja apa yang ada… kalau tiada bahan yang anda cari, usaha lagi cari dari sumber yang lain…. seorang pelajar yang cemerlang adalah pelajar yang berusaha sendiri demi kecemerlangan diri….usaha tangga kejayaan. jangan hanya harap disuap sahaja…. berdikari di atas kaki sendiri… ni baru tahap spm. bagaimana nanti di tahap matrikulasi, A-level, stpm dan universiti…masih hanya menunggu bulan jatuh ke riba… tapi saya doakan kamu semua pelajar spm 2009 berjaya dalam peperiksaan nanti… Bagi yang ambil Bio dan Kimia..Moga kalian dapat A+…. semoga anda semua akan sukses dalam kehidupan..amin….

    Reply
  2. cHEmQUeeN

    saya pun mau bersuara semacam sinsei sebab saya nampak kebesaran hati kamu untuk berkongsi bagi manfaat orang lain. akan tetapi di blog lain, boleh dilihat pelajar minta ni minta tu. saya rasa kesal melihat sikap mereka kerana mereka patut tahu kalau blogger tu ada apa yang mereka mau pasti tidak tertunggu tunggu untuk post. apa yang sinsei cakap tu memang dasar hati saya. bangunlah. anda sudah dewasa. jangan disuap lagi.

    Reply
  3. calon spm 2009

    terima kasih banyak2 atas usaha membantu calon spm 2009
    semoga ALLAH membalas jasa baik dan pengorbananmu..

    Reply
  4. mohd fadli ab.razak

    Assalamualaikum dan salam sejahtera saudara pengarang. saya merupakan seorang guru bahasa melayu di sebuah sekolah menengah di kuching. saya ingin meminta jasa baik dari tuan laman ini untuk berkongsikan soalan spm terutamanya untuk bahasa melayu. saya guru yang masih hijau dan baru je mengajar. terima kasih

    Reply
  5. balqis

    salam teacher….tq sbb teacher berjaya mengumpul soalan trial 4 spm candidate 2010…tp sy x taw mcm mana nak downloads kertas soalannya…sbb bila sy nak buka laman cth soalan percubaan spm 2010 negeri perlis,x ada apa2 yg keluar…sy minta jasa baik cikgu utk kongsi ilmu terutama soalan trial pqs..dan kalau boleh mahu dgn skemanya sekali,,,,insya allah…jazakallah wa barokallah alaiki…ameen ya robb

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *