Nota Matematik SPM tingkatan 4 dan 5

Nota Matematik SPM tingkatan 4 dan 5 Modul 1

Nota Matematik SPM tingkatan 4 dan 5 Modul 2

————————————
Kalau dulu selalu terlepas acara berasaskan pendidikan sebab anda bukan di KL… SEGi akan pergi ke anda!
http://mohamadafiza.says.com/recommendations/segi-roadshow-a
————————————

======================================

Semua nota dan artikel dalam blog ini boleh disebarkan

secara percuma dengan syarat ada pautan balik

http://www.ketam.pja.my

======================================

0 thoughts on “Nota Matematik SPM tingkatan 4 dan 5

  1. nikk

    saya ada download
    Nota Matematik SPM tingkatan 4 dan 5 Modul 1

    saya ada masalah kat form 4 chapter 5 /pg 5 of 25 ,boleh saya dapatkan diagram utk soalan2 dalam nota yang cikgu uploadkan tu..

    mungkin ada pg line yang require diagram or full question utk lagy paham

    tq

    Reply
  2. nikk

    saya ada download
    Nota Matematik SPM tingkatan 4 dan 5 Modul 1

    saya ada masalah kat form 4 chapter 5 /pg 5 of 25 ,boleh saya dapatkan diagram utk soalan2 dalam nota yang cikgu uploadkan tu..

    mungkin ada pg line yang require diagram or full question utk lagy paham

    tq2

    Reply
    1. admin Post author

      Success Mathematics SPM (Revised Edition) – Fast Track to Success (Form 4/5) ISBN: 9789834506490
      Success Mathematics SPM (Revised Edition) – SPM Forecast (Form 4/5) ISBN: 9789834506490
      Terbitan Oxford Fajar

      Reply
  3. rozie

    salam cikgu… saya ada download nota matematik teras ni. tension jugak nak mencari nota matematik lama saya. almaklumlah, dah lama tinggalkan sekolah. ni nak mintak izin guna nota cikgu untuk mengajar adik saya lah ya cikgu. terima kasih… memang berguna.

    Reply
  4. khaty

    saya nak try guna nota ni… bile tibe2 ade org mintak saya ajar… lama dah tak practice… takot da lupa

    Reply
  5. aqilah

    sy lemah sgt2 dlm mata plajran math..
    leh xtlg g tips2 utk sy lbih paham

    rajin buat soalan past year, rujuk cikgu utk jawapan

    Reply
  6. azli

    nota math ni untuk tahun berapa, relevan lagikah untuk digunakan tahun 2011?

    ya, mengikut silibus

    Reply
  7. nur syaqilah

    salam . saya ambil nota ni untuk kegunaan saya ya..
    saya juz nak minta izin dan halal kan ilmu ni. tQ

    Reply
  8. alif

    cikgu,saya sukar memahami matematik…saya mudah lupe formulanye…cikgu boleh bagi nota supaya saya boleh merujuk…

    Reply
  9. azamtompang

    Jazakallah Khair….Thanks 4 sharing the module…dah cetak 4 my son revision, May Allah blesses U 4 the effort demi kejayaan mereka2 yg berusaha untuk cari bahan tambahan..

    Reply
  10. miin

    sye sngt susah memahami formula maths…dan sye cepat lupa..sye nk tnye mcm mna cara untk senang ingt formula maths.??

    Reply
  11. einiel

    As Salam… boleh saya minta izin untuk berkongsi nota yang dibuat oleh cikgu… saya harap cikgu tidak keberatan…

    Reply
  12. einiel

    As Salam, minta izin untuk share nota dari cikgu. Saya cuba nak download tapi x bole sebab private. Harap dapat keterangan dari cikgu. Tq.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>