65 thoughts on “Soalan Percubaan SPM 2009 Kelantan

  1. fatin adawiyah

    Assalamu’alaikum w.b.t…

    sy dah try download bio paper 2 kelantan, tapi malangnya x bolah nak bukak doc. teresbut… to admin, hope sgt dpt upload bio p2 kelantan 2009… syukran jazila atas keperihatinan anda …

    wassalam w.b.t

    Reply
  2. nana

    assalamualaikum..kepada hamba2 allah yg dihormati sekalian.tolonglah letakkan soalan kimia,fizik,add math, dan lain-lain berserta skema kerana peperiksaan dah dekat.jadi sy mohon belas kasihan daripada anda letaklah soalan dari kelantan kat sini…

    Reply
  3. ahmad raihan

    Assalamu’alaikum w.b.t…

    sy nk paper fizik, kimia, bo, add.math & a.islam..klu ley dlm tmpoh yg t’dekat..sgala kerjasama & kprihatinan anda amat sy hargai..
    terima kasih..

    wassalam w.b.t

    Reply
  4. faizal

    salam….
    sy dah cuba download soalan SAINS PAPER2,.tp x dapat buka..
    diharap pihak admin dpt uploadkan soalan tu secepat mungkin…
    terima kasih…

    Reply
  5. nuha

    Saya minta ihsan rakan-rakan seperjuangan, tolonglah letak soalan bahasa inggeris dari kelantan..jasa baik rakan-rakan amat saya hargai…

    Reply
  6. Cikgu Fahmi

    Salam…
    ada tak soalan Fizik paper 123 strial terengganu n kelantan sekali dengan skema? minx tlg sent?

    Reply
  7. teacher norizan

    sy ingin mendptkan soalan percubaan kertas bah ing P1 n P2 dr kelantan bersama dgn skemanya sekali. ada yg bleh tlg?TQ……

    Reply
  8. shuhada

    salam…
    erm ade x paper 2 bio?
    if can nak scheme skali…easier to check answers
    n nak accounts gak..
    ur attention is really appreciated..
    thx..

    Reply
  9. syaqira

    soalan sejarah ada tak?
    kalau ada boleh tolong kirimkan ke alamat email sy??
    kalau boleh a.s.a.p.
    terima kasih…

    Reply
  10. ary

    nape cket sgt subjek yg ade???tlg r bg sume subjek trial kelantan..plez!!!!!!!!!!!!!!!n nape subjek yg ade tp x ckup paper????plez..kami memerlukan sume subjek trial ngri kelantan..BM,BI,SJ,MM,AG,BIO,CHE,FZ,AD n REKA CIPTA…

    Reply
  11. myraoushi

    boleh x tlong sdiakan skema jwapan kimia & biologi untuk ngeri kelantan…
    klu ada tlong krimkn kt email sye k…

    Reply
  12. Cikgu Brema

    Salam…..
    Ada soalan percubaan SPM Kesusasteraan Melayu, tolong kirim pada e-mail yang diberikan. (bersama skema, if can)
    TQ

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *